Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (9)művészeti pályázatok (2)ösztöndíj (2)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)kulturpont.hu (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)Otthon Melege program (1)forrásfigyelő.hu (1)FHB (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)pafi.hu (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)nemzetközi pályázat (1)Horizon 2020 (1)pályázatok (1)háztartási gépcsere pályázat (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)újságíró (1)Magyar Turisztikai Ügynökség (1)betlehem (1)szoborpályázat (1)MTÜ (1)alkotói pályázatok (1)2019 (1)kormánytisztviselő (1)közigazgatási ösztöndíj (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)ékszertervező pályázat (1)journalist (1)pop-up store (1)művészet (1)műtárgy (1)karácsonyi vásár (1)otthon melege program (1)hulladékgazdálkodás (1)közpénz (1)fotópályázat (1)Kossuth tér (1)korrupció (1)infografika (1) teherhajó (1)konténer (1)Transparency International (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)menekültek (1)plakátpályázat (1)refugees (1)művészeti pályázat (1)jelmeztervezői pályázat (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)film (1)rezidencia program (1)digitális média (1)EU-s pályázat (1)Közpénzfigyelő (1)hőtérkép (1)EU-s beruházás (1)Norvég Alap (1)talajszennyezés (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)média pályázatok (1)innovációs alap (1)google (1)újságírás pályázat (1)online újságírás pályázat (1)közösségi programok (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)környezetbarát termelési technológia (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

HOT! Itt az EU-s beruházások hőtérképe!

Zseniális applikációt tesztel a Transparency International. Az applikáció térképén megtalálható az összes uniós pénzből finanszírozott projekt. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

A böngészhető adatbázis GPS alapú helymeghatározással működik. Az alkalmazás letöltésével lehetőségünk van a beruházások értékelésére. 

Az alkalmazás figyelmeztet arra, ha egy EU-s támogatással megvalósult beruházáshoz értünk. A beruházások saját adatlappal rendelkeznek, ezen megtalálhatók a beruházás legfontosabb adatai. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

Az értékelésedben jelezheted mennyire tartod hasznosnak, sikeresnek a beruházást vagy mennyire tartod reálisnak a fejlesztésre költött pénzt. 

A beérkezett értékelésekből rajzolódik ki a beruházások hőtérképe, amin látható, mennyire elégedettek az emberek egy beruházással. 

A legrosszabbnak ítélt beruházásokat a Transparency International Magyarország meg fogja vizsgálni.

 

Tovább

1 hónapra ingyen öné lehet egy kiadó üzlet Budapest belvárosában

Ha van egy épkézláb ötleted, aminek megvalósításához szükséged lenne egy kiadó üzlethelyiségre, akkor most hozzájuthatsz egyhez. Nem kell más hozzá, mint jelentkezni az ötlettel a Nyitva! fesztivál pályázatára.

kiadó üzlethelység kiadó iroda közösségi programok fesztivál Ingatlanhasznosítás

A pályázatra egyaránt jelentkezhetnek a kiadó üzletek tulajdonosai és az ötletgazdák is. 

A KÉK Kortárs Építészeti Központ Lakatlan programjához kapcsolódó Nyitva! fesztiválnak az a lényege, hogy kiadó üzletek és jó ötletek egymásra találjanak. Az egy hónapos ingyen bérlés pedig vélhetőleg mindenki számára eredményes lesz. 

kiadó üzlethelység kiadó iroda közösségi programok fesztivál Ingatlanhasznosítás

Az ötletgazdák kipróbálhatják minimális üzemelési- és működési költség mellett projektjüket, a kiadó üzletek tulajdonosai pedig potenciális bérlőkre, vevőkre lelhetnek. 

A pályázatra az ötletgazdák 2015. december 18-ig, a tulajdonosok folyamatosan, legkésőbb: 2016. február 12-ig jelentkezhetnek. 

kiadó üzlethelység kiadó iroda közösségi programok fesztivál Ingatlanhasznosítás

Tavaly nagy sikerű, jókedvű programokkal rukkoltak elő Placcc-osok, a Néprajzi múzeum munkatársai a Lövölde téren rendezték be a MaDok Laboratóriumot, a Menedék egyesület a VI. kerületben kapott irodát. 

Tovább

Ingyen osztják a notebookokat Nyíregyháza és környékén

Ha most szemfüles és Nyíregyházán vagy a nyíregyházi járásban él és még felel a pályázati feltételeknek akkor könnyen juthat annak a notebooknak vagy tabletnek a birtokába, amihez a Digitalis Magyarország program keretében juthatnak hozzá a pályázók.

Hasonló nagy sikerű programot már nagy sikerrel futtattak tavaly Miskolc környékén. Természetesen mindenki élni akart az ingyen számítógépekkel, de mint most is csak a meghatározott települések lakói pályázhatnak.

A programra, amely ingyenes képzést is tartalmaz nagycsaládosok, gyermekét egyedül nevelő szülők, megváltozott munkaképességű személyek, fogyatékkal élők, nyilvántartott álláskeresők, közfoglalkoztatási programban részt vevők, 45 év feletti munkavállalók és aktív idősek pályázhatnak. 

A pályázati időszak 2015. november 16. – 2015. december 30.-ig van érvényben. 

A pályázat az eMagyarország program része.  

Tovább

A Google 150 millió euróval támogatja a digitális újságírást

A Google  elindította a új innovációs alapját, amellyel a digitális újságírást támogatja. A DNI Innovációs Alap (Digital Initiative News) a digitális újságírás újszerű megközelítési módjait bemutató projekteket támogatja.olyan projekteket vár, amelyek újszerűséget, új üzleti modelleket hoz a digitális újságírásba, amelyek erősítik a digitális média valódi tartalmi hitelességét és pozitív befolyást gyakorolnak a digitális hírfogyasztásra. 

A DNI három éven alatt 150 000 000 eurót oszt szét valódi online újságírói tartalmat gyártó civil szervezetek, magánszemélyek és konzorciumok között. 

Évente két pályázatot is kiíró szervezet első pályázatára 2015. december 4.-ig lehet pályázni.

A pályázatra háromféle projektmérettel lehet jelentkezni. 

A "prototípus"  kategóriában maximum 50 000 eurós támogatásra lehet pályázni. Ebben a kategóriában elsősorban még projektkezdeményeket várnak, amit a DNI 100%-ban támogat.

A közepes kategóriában a min. 300 000 euró  – max. 1 millió eurós projektek tartoznak, amelyeket az Alap a projektek összköltségéhez mérten 70%-ban támogat.

A harmadik kategóriában 1 millió euró feletti támogatásért az ágazati struktúrát is befolyásoló nemzetközi projektekkel lehet pályázni. 

Jelentkezni az Alap honlapján elérhető pályázati adatlap benyújtásával lehet. 

Tovább

3 in 1: ösztöndíj + stúdió + utazás! Alkoss három hétig egy teherhajón!

El tudod képzelni, hogy van egy konténer alkotótermed egy teherhajón és miközben a hajó szeli át az óceánt, nincs más dolgod, mint élvezni a szabad alkotás élményét és a sós tengervíz illatát?

Most van egy lehetőséged, hogy három hétre tied legyen egy kabin egy teherhajón három hétig. A rezidencia ösztöndíj programot a Container Artist Residency és a ZIM Integrated Shipping Services hirdette meg művészek számára teherhajókra.

A 7 szerencsés ösztöndíjas az általuk választott útvonalon közlekedő teherhajón kap egy stúdiót, ösztöndíjat, visszatérő utazási támogatást és alkotói hozzájárulást. A művészek munkáiból a szervezők vándorkiállítást rendeznek, amelynek első helyszíne Tel Aviv-ben lesz.

A pályázatok beküldési határideje: 2015. november 9.

Tovább