Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (9)művészeti pályázatok (2)ösztöndíj (2)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)kulturpont.hu (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)Otthon Melege program (1)forrásfigyelő.hu (1)FHB (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)pafi.hu (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)nemzetközi pályázat (1)Horizon 2020 (1)pályázatok (1)háztartási gépcsere pályázat (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)újságíró (1)Magyar Turisztikai Ügynökség (1)betlehem (1)szoborpályázat (1)MTÜ (1)alkotói pályázatok (1)2019 (1)kormánytisztviselő (1)közigazgatási ösztöndíj (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)ékszertervező pályázat (1)journalist (1)pop-up store (1)művészet (1)műtárgy (1)karácsonyi vásár (1)otthon melege program (1)hulladékgazdálkodás (1)közpénz (1)fotópályázat (1)Kossuth tér (1)korrupció (1)infografika (1) teherhajó (1)konténer (1)Transparency International (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)menekültek (1)plakátpályázat (1)refugees (1)művészeti pályázat (1)jelmeztervezői pályázat (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)film (1)rezidencia program (1)digitális média (1)EU-s pályázat (1)Közpénzfigyelő (1)hőtérkép (1)EU-s beruházás (1)Norvég Alap (1)talajszennyezés (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)média pályázatok (1)innovációs alap (1)google (1)újságírás pályázat (1)online újságírás pályázat (1)közösségi programok (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)környezetbarát termelési technológia (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

HOT! Itt az EU-s beruházások hőtérképe!

Zseniális applikációt tesztel a Transparency International. Az applikáció térképén megtalálható az összes uniós pénzből finanszírozott projekt. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

A böngészhető adatbázis GPS alapú helymeghatározással működik. Az alkalmazás letöltésével lehetőségünk van a beruházások értékelésére. 

Az alkalmazás figyelmeztet arra, ha egy EU-s támogatással megvalósult beruházáshoz értünk. A beruházások saját adatlappal rendelkeznek, ezen megtalálhatók a beruházás legfontosabb adatai. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

Az értékelésedben jelezheted mennyire tartod hasznosnak, sikeresnek a beruházást vagy mennyire tartod reálisnak a fejlesztésre költött pénzt. 

A beérkezett értékelésekből rajzolódik ki a beruházások hőtérképe, amin látható, mennyire elégedettek az emberek egy beruházással. 

A legrosszabbnak ítélt beruházásokat a Transparency International Magyarország meg fogja vizsgálni.

 

Tovább

Nemcsak a bemutathatsz egyet a korrupciónak, hanem nyerhetsz is például kétszázezret!

Közpénz?! Van közöd hozzá?! Igen, van! Miként mondhatod el a véleményed a közpénz elherdálásáról, a közbeszerzések átláthatatlanságáról vagy a törvénytelen közbeszerzésekről, a közbeszerzésekkel kapcsolatos problémákról és a közbeszerzésekhez kötődő korrupcióról? Készíts infógrafikát, javasolj megoldásokat a problémákra és cserébe akár kétszázezer forintot is nyerhetsz

A Transparency International új pályázatán a három díjazott bruttó 200.000, 150.000 vagy 100.000 forintot kap, a díjaikat pedig az 'Átláccó" Fesztiválon vehetik át.  

A pályaműveket 2015. november 27.-ig kell eljuttatni a pályázati honlapon megadott címre. 

Tovább