Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (9)művészeti pályázatok (2)ösztöndíj (2)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)kulturpont.hu (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)Otthon Melege program (1)forrásfigyelő.hu (1)FHB (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)pafi.hu (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)nemzetközi pályázat (1)Horizon 2020 (1)pályázatok (1)háztartási gépcsere pályázat (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)újságíró (1)Magyar Turisztikai Ügynökség (1)betlehem (1)szoborpályázat (1)MTÜ (1)alkotói pályázatok (1)2019 (1)kormánytisztviselő (1)közigazgatási ösztöndíj (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)ékszertervező pályázat (1)journalist (1)pop-up store (1)művészet (1)műtárgy (1)karácsonyi vásár (1)otthon melege program (1)hulladékgazdálkodás (1)közpénz (1)fotópályázat (1)Kossuth tér (1)korrupció (1)infografika (1) teherhajó (1)konténer (1)Transparency International (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)menekültek (1)plakátpályázat (1)refugees (1)művészeti pályázat (1)jelmeztervezői pályázat (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)film (1)rezidencia program (1)digitális média (1)EU-s pályázat (1)Közpénzfigyelő (1)hőtérkép (1)EU-s beruházás (1)Norvég Alap (1)talajszennyezés (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)média pályázatok (1)innovációs alap (1)google (1)újságírás pályázat (1)online újságírás pályázat (1)közösségi programok (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)környezetbarát termelési technológia (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

Készíts Betlehemet 1 millió forintért. Ötletek.

A betlehemezés ideje, ugyan már lejárt, de még január 6-ig lehet pályázni betlehemes tervekkel a Magyar Turisztikai Ügynökséghez.

Tovább

Állíts emlékművet a hős kopaszoknak!

Itt a lehetőség, hogy emléket állíts a Városligetben, a Fidesz Székház vagy a Nemzeti Választási Iroda előtt hazájukat s a magyar népet hősiesen védő, ismeretlen, rövid hajú, tetovált, kigyúrt verőembereknek  emléket állíts.

A Beton Budapest Zrt. pályázati kiírása arra ösztönzi a művészeket, hogy ne legyenek restek kreatívan ábrázolni napjaink hőseit.

pályázat képzőművészeti pályázat szoborpályázat


A kiválasztott alkotások zöld felületet kapnak a kiállításhoz.  A terv az, hogy 2017. március 15.-re, akár már a napirendről már épp levett Biodóm helyén egy  szoborparkot is felépíthessenek.

Tovább

Gerilla-árazással árulják a művészetet

A Godot Galéria rendhagyó pályázati ötlettel csábítja magához a művészeket.  A Galéria az Antik Placc-al együttműködésben, olyan karácsonyi vásárt készít éppen elő a bulinegyed szívében, ahol  lehetőséget teremtenek arra, hogy feltörekvő művészek bemutassák műveiket és el is adhassák azokat.

pop-up store karácsonyi vásár műtárgy művészet pályázat pop-up kiállítás

A pályázatra minden olyan alkotó, művész munkáit várják, aki szeretné kipróbálni munkáinak egy karácsonyi pop-up akcióban kínált piaci értékét egy a piacot már jól ismerő galéria hátszelével.

Az eladási  gerilla-árazással kínált műalkotásokat az első három napon a bemutatkozó áron lehet majd megvásárolni, majd az ár értéke napról napra növekszik. 

A pályázatra két kategóriában – Képzőművészet (fotó, festmény, szobor, grafika…stb.) illetve Design – várják a portfóliókat 2016. november 24. 12.00 óráig.

Vegán Awowcado - értelemmel a pusztítás ellen

Tovább

Fel is függesztették a háztartási gépcsere pályázatot

Nem kellett sokat várni. Ma reggel nyílt meg a pályázási lehetőség háztartási gépek cseréjére. A pályázatra az ablak kinyitását követően annyian adták be a pályázatot, - több mint 3000-en -, hogy ahhoz hogy ne csak a nyugdíjasok és nagycsaládosok juthassanak új hűtőgépekhez, hanem a természetes személyek is, határozatlan időre fel kellett függeszteni a pályázatot. 

háztartási gépcsere pályázat otthon melege program

Az eredeti terveknek megfelelően a nagykorú természetes személyek, 2016. július 6-án 8:00 -10:00 óra között nyújthatják be pályázataikat, így a pályázati lehetőségtől senki sem esik el.

Tovább

1 héttel megrövidítheti a nyarát, ha pályázati pénzből korszerűsíti a házát

A Nemzeti Fejlesztési Stratégiai Intézet tegnapi közleménye szerint azok a pályázók, akik családi házuk energiakorszerűsítését tervezik már március óta, azok egész nyáron rakosgathatnak, számolgathatnak, és tanúsítványokat készíthetnek. Kivéve a nyár utolsó hetében, mert a közlemény szerint 2016. augusztus 15-étől lehet feltölteni a pályázatokat.

Otthon Melege program energiakorszerűsítési pályázatok

A módosítást azért tették, hogy minél több sikeres pályázatot nyújtsanak be (vagy a foci-Eb miatt, hisz júniusban már szívesebben fog minden focirajongó Bordeaux-ban szurkolni). 

Otthon Melege program energiakorszerűsítési pályázatok

A közlemény másik módosítása az elszámolható költségekre vonatkozik.  Az elszámolható költségek 45 százaléka, legfeljebb 1,5 millió forint eddig abban az esetben volt igényelhető, ha a pályázó egy energiahatékonysági fejlesztés mellett legalább egy megújuló energiát hasznosító rendszert is kiépít. A módosítás szerint akkor is jár a támogatás, ha a támogatott beruházásban kettő vagy több energiahatékonysági fejlesztést valósítanak meg megújuló energiát hasznosító rendszer kiépítése nélkül. 

Otthon Melege program energiakorszerűsítési pályázatok

 A módosítás harmadik szegmense, hogy a rendszert is tökéletesítették, egyszerűbbé váltak a szükséges csatolandó mellékletek és az elszámoláshoz szükséges dokumentumok. 

Tovább
«
1234