Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (9)művészeti pályázatok (2)ösztöndíj (2)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)kulturpont.hu (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)Otthon Melege program (1)forrásfigyelő.hu (1)FHB (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)pafi.hu (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)nemzetközi pályázat (1)Horizon 2020 (1)pályázatok (1)háztartási gépcsere pályázat (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)újságíró (1)Magyar Turisztikai Ügynökség (1)betlehem (1)szoborpályázat (1)MTÜ (1)alkotói pályázatok (1)2019 (1)kormánytisztviselő (1)közigazgatási ösztöndíj (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)ékszertervező pályázat (1)journalist (1)pop-up store (1)művészet (1)műtárgy (1)karácsonyi vásár (1)otthon melege program (1)hulladékgazdálkodás (1)közpénz (1)fotópályázat (1)Kossuth tér (1)korrupció (1)infografika (1) teherhajó (1)konténer (1)Transparency International (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)menekültek (1)plakátpályázat (1)refugees (1)művészeti pályázat (1)jelmeztervezői pályázat (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)film (1)rezidencia program (1)digitális média (1)EU-s pályázat (1)Közpénzfigyelő (1)hőtérkép (1)EU-s beruházás (1)Norvég Alap (1)talajszennyezés (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)média pályázatok (1)innovációs alap (1)google (1)újságírás pályázat (1)online újságírás pályázat (1)közösségi programok (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)környezetbarát termelési technológia (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

Készíts Betlehemet 1 millió forintért. Ötletek.

A betlehemezés ideje, ugyan már lejárt, de még január 6-ig lehet pályázni betlehemes tervekkel a Magyar Turisztikai Ügynökséghez.

Tovább

Állíts emlékművet a hős kopaszoknak!

Itt a lehetőség, hogy emléket állíts a Városligetben, a Fidesz Székház vagy a Nemzeti Választási Iroda előtt hazájukat s a magyar népet hősiesen védő, ismeretlen, rövid hajú, tetovált, kigyúrt verőembereknek  emléket állíts.

A Beton Budapest Zrt. pályázati kiírása arra ösztönzi a művészeket, hogy ne legyenek restek kreatívan ábrázolni napjaink hőseit.

pályázat képzőművészeti pályázat szoborpályázat


A kiválasztott alkotások zöld felületet kapnak a kiállításhoz.  A terv az, hogy 2017. március 15.-re, akár már a napirendről már épp levett Biodóm helyén egy  szoborparkot is felépíthessenek.

Tovább

Luc Besson új filmjéhez magyar divat- és jelmeztervezők terveit is várja!

Luc Besson a Valerian és az ezer bolygó városa című új sci-fijéhez művészek, designerek, divat- és jelmeztervezők terveit várja. 

A kreatív pályázatra a pályázóknak egy 2085-ben, az Alpha űrbázison játszódó politikai koktélpartin játszódó jelenetben szereplő űrlényekre, humanoidokra, intergalaktikus lényekre szabott kosztümöt kell tervezniük. 

A Luc Besson rendezőből, Joe Zee a Yahoo Style főszerkesztőjéből és Olivier Bériot jelmeztervezőből álló zsűri 20 pályázót választ ki nyertesnek. A legjobbak 1000 dollár díjazásban részesülnek és a tervük a filmbeli jelenetben válik valóra. 

A pályázati anyag beküldési határideje: 2015 november 27. 

Tovább

Pályázatokkal és művészettel a menekült kérdésről

A pályázatok világát sem hagyja hidegen a menekültügyi kérdés. Jelenleg két érvényben lévő kírás van ebben a témakörben. 

Európának a II. Világháború menekültválsága óta, most kell igazán ismét szembenézni a menekültügyi problémával. A háborúk, a kedvezőtlen természeti és környezeti feltételek miatt több ezer ember kényszerül otthona elhagyására és érkezik Európába kedvezőbb, biztonságosabb életfeltételekre számítva. 

A (menekültekkel) szembesülő Európában, a politikusok és a lakosság közt megosztottság alakult ki az elmúlt időszakokban meghozott emberjogi szabályokra, egyezményekre, megállapodásokra vonatkozólag. Fokozódik a gyűlöletbeszéd, az idegengyűlölet és az iszlámellenesség. 

A pályázat célja a plakátok kreatív megjelenésén keresztül üzenni a közömbösség, a félelem, a tudatlanság, az agresszió és az erőszak ellen. 

A Refugees in Europe plakátpályázatra az egyetemi és művészeti iskolák és diákjaik pályázhatnak, akik nemzetközi platformon keresztül dolgozhatják fel a kérdést. Pályázni folyamatosan lehet, a lengyel pályázatkiíró szervezet honlapján.  

A magyarországi Goethe Intézet szintén a művészeket hívja a migráció kérdésnek kommunikálására. A kiírás migráció témájú online kiállításon való részvételre invitálja interdiszciplináris területen az alkotókat. A nyertes pályázatok 60000 Ft+Áfa díjazásban részesül. A pályázatokat 2015. október 18.-ig lehet benyújtani. A kiválasztott, megvalósított pályaművek a budapesti Goethe Intézet weboldalán lesznek láthatóak és egy erre a célra létrehozott online kiállítótérben.

 

Tovább