Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (8)pafi.hu (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)kulturpont.hu (1)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)pályázatok (1)forrásfigyelő.hu (1)Horizon 2020 (1)környezetbarát termelési technológia (1)hulladékgazdálkodás (1)talajszennyezés (1)ékszertervező pályázat (1)nemzetközi pályázat (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)karácsonyi vásár (1)pop-up store (1)journalist (1)műtárgy (1)művészet (1)szoborpályázat (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)Otthon Melege program (1)FHB (1)háztartási gépcsere pályázat (1)otthon melege program (1)ösztöndíj (1)újságíró (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Kossuth tér (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)fotópályázat (1)közpénz (1)Transparency International (1)infografika (1)korrupció (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)művészeti pályázatok (1)plakátpályázat (1)refugees (1)menekültek (1)művészeti pályázat (1)film (1)jelmeztervezői pályázat (1)konténer (1) teherhajó (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)közösségi programok (1)hőtérkép (1)Közpénzfigyelő (1)EU-s beruházás (1)EU-s pályázat (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)google (1)digitális média (1)rezidencia program (1)innovációs alap (1)média pályázatok (1)online újságírás pályázat (1)újságírás pályázat (1)Norvég Alap (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

Tervezd meg az országot szimbolizáló legcharme-osabb ékszert, egy függő medált!

Alkosd meg saját országod charme-ját szlogennel a hívja kreatív versenybe a Tomas Chabo ékszermárka az ékszertervezőket. Olyan függőmedált kell létrehozni, ami a pályázó saját országát szimbolizálja. 

ékszertervező pályázat nemzetközi pályázat

A versenyre január 23-ig lehet jelentkezni és pályázati oldalon lehet nevezni. 

ékszertervező pályázat nemzetközi pályázat

ékszertervező pályázat nemzetközi pályázat

ékszertervező pályázat nemzetközi pályázat

A fődíj pedig egy háromnapos workshopon való részvétel a Tomas Sabo németországi Lauf an der Pegnitz-i központjában. 

Tovább

Újra pályázhat a Norvég Alap pályázatára!

Nem jelent meg a kormányzati honlapokon, de a Norvég Alap hivatalos honlapján már olvasható, hogy újraindult a Norvég Alap Zöld ipari innovációs programja.  

Norvég Alap Zöld ipari innováció levegőszennyezés talajszennyezés hulladékgazdálkodás környezetbarát termelési technológia

A Zöld ipari innováció programja  két alprogramra fókuszál. Az 1. alprogram a hulladék mennyiségének és a levegő, víz, talaj szennyezésének csökkentése, 2. alprogram a környezetbarát termelési technológiák fokozottabb használata témakörökben várja a pályázatokat.

Norvég Alap Zöld ipari innováció levegőszennyezés talajszennyezés hulladékgazdálkodás környezetbarát termelési technológia

A két pályázaton majdnem 1,5 milliárd Ft támogatás kerül kiosztásra, ebből egy-egy projektre 50-450 millió Ft projekttámogatás pályázható.

A pályázatokra gazdasági társaságok, mint projektgazdák, költségvetési szervek és non-profit szervezet, mint partnerek pályázhatnak.

A fix határidős pályázatokat 2016. március 14.-ig kell postára adni.

 

Tovább

HOT! Itt az EU-s beruházások hőtérképe!

Zseniális applikációt tesztel a Transparency International. Az applikáció térképén megtalálható az összes uniós pénzből finanszírozott projekt. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

A böngészhető adatbázis GPS alapú helymeghatározással működik. Az alkalmazás letöltésével lehetőségünk van a beruházások értékelésére. 

Az alkalmazás figyelmeztet arra, ha egy EU-s támogatással megvalósult beruházáshoz értünk. A beruházások saját adatlappal rendelkeznek, ezen megtalálhatók a beruházás legfontosabb adatai. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

Az értékelésedben jelezheted mennyire tartod hasznosnak, sikeresnek a beruházást vagy mennyire tartod reálisnak a fejlesztésre költött pénzt. 

A beérkezett értékelésekből rajzolódik ki a beruházások hőtérképe, amin látható, mennyire elégedettek az emberek egy beruházással. 

A legrosszabbnak ítélt beruházásokat a Transparency International Magyarország meg fogja vizsgálni.

 

Tovább

1 hónapra ingyen öné lehet egy kiadó üzlet Budapest belvárosában

Ha van egy épkézláb ötleted, aminek megvalósításához szükséged lenne egy kiadó üzlethelyiségre, akkor most hozzájuthatsz egyhez. Nem kell más hozzá, mint jelentkezni az ötlettel a Nyitva! fesztivál pályázatára.

kiadó üzlethelység kiadó iroda közösségi programok fesztivál Ingatlanhasznosítás

A pályázatra egyaránt jelentkezhetnek a kiadó üzletek tulajdonosai és az ötletgazdák is. 

A KÉK Kortárs Építészeti Központ Lakatlan programjához kapcsolódó Nyitva! fesztiválnak az a lényege, hogy kiadó üzletek és jó ötletek egymásra találjanak. Az egy hónapos ingyen bérlés pedig vélhetőleg mindenki számára eredményes lesz. 

kiadó üzlethelység kiadó iroda közösségi programok fesztivál Ingatlanhasznosítás

Az ötletgazdák kipróbálhatják minimális üzemelési- és működési költség mellett projektjüket, a kiadó üzletek tulajdonosai pedig potenciális bérlőkre, vevőkre lelhetnek. 

A pályázatra az ötletgazdák 2015. december 18-ig, a tulajdonosok folyamatosan, legkésőbb: 2016. február 12-ig jelentkezhetnek. 

kiadó üzlethelység kiadó iroda közösségi programok fesztivál Ingatlanhasznosítás

Tavaly nagy sikerű, jókedvű programokkal rukkoltak elő Placcc-osok, a Néprajzi múzeum munkatársai a Lövölde téren rendezték be a MaDok Laboratóriumot, a Menedék egyesület a VI. kerületben kapott irodát. 

Tovább

Ingyen osztják a notebookokat Nyíregyháza és környékén

Ha most szemfüles és Nyíregyházán vagy a nyíregyházi járásban él és még felel a pályázati feltételeknek akkor könnyen juthat annak a notebooknak vagy tabletnek a birtokába, amihez a Digitalis Magyarország program keretében juthatnak hozzá a pályázók.

Hasonló nagy sikerű programot már nagy sikerrel futtattak tavaly Miskolc környékén. Természetesen mindenki élni akart az ingyen számítógépekkel, de mint most is csak a meghatározott települések lakói pályázhatnak.

A programra, amely ingyenes képzést is tartalmaz nagycsaládosok, gyermekét egyedül nevelő szülők, megváltozott munkaképességű személyek, fogyatékkal élők, nyilvántartott álláskeresők, közfoglalkoztatási programban részt vevők, 45 év feletti munkavállalók és aktív idősek pályázhatnak. 

A pályázati időszak 2015. november 16. – 2015. december 30.-ig van érvényben. 

A pályázat az eMagyarország program része.  

Tovább