Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (8)pafi.hu (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)kulturpont.hu (1)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)pályázatok (1)forrásfigyelő.hu (1)Horizon 2020 (1)környezetbarát termelési technológia (1)hulladékgazdálkodás (1)talajszennyezés (1)ékszertervező pályázat (1)nemzetközi pályázat (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)karácsonyi vásár (1)pop-up store (1)journalist (1)műtárgy (1)művészet (1)szoborpályázat (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)Otthon Melege program (1)FHB (1)háztartási gépcsere pályázat (1)otthon melege program (1)ösztöndíj (1)újságíró (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Kossuth tér (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)fotópályázat (1)közpénz (1)Transparency International (1)infografika (1)korrupció (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)művészeti pályázatok (1)plakátpályázat (1)refugees (1)menekültek (1)művészeti pályázat (1)film (1)jelmeztervezői pályázat (1)konténer (1) teherhajó (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)közösségi programok (1)hőtérkép (1)Közpénzfigyelő (1)EU-s beruházás (1)EU-s pályázat (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)google (1)digitális média (1)rezidencia program (1)innovációs alap (1)média pályázatok (1)online újságírás pályázat (1)újságírás pályázat (1)Norvég Alap (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

Luc Besson új filmjéhez magyar divat- és jelmeztervezők terveit is várja!

Luc Besson a Valerian és az ezer bolygó városa című új sci-fijéhez művészek, designerek, divat- és jelmeztervezők terveit várja. 

A kreatív pályázatra a pályázóknak egy 2085-ben, az Alpha űrbázison játszódó politikai koktélpartin játszódó jelenetben szereplő űrlényekre, humanoidokra, intergalaktikus lényekre szabott kosztümöt kell tervezniük. 

A Luc Besson rendezőből, Joe Zee a Yahoo Style főszerkesztőjéből és Olivier Bériot jelmeztervezőből álló zsűri 20 pályázót választ ki nyertesnek. A legjobbak 1000 dollár díjazásban részesülnek és a tervük a filmbeli jelenetben válik valóra. 

A pályázati anyag beküldési határideje: 2015 november 27. 

Tovább

Pályázatokkal és művészettel a menekült kérdésről

A pályázatok világát sem hagyja hidegen a menekültügyi kérdés. Jelenleg két érvényben lévő kírás van ebben a témakörben. 

Európának a II. Világháború menekültválsága óta, most kell igazán ismét szembenézni a menekültügyi problémával. A háborúk, a kedvezőtlen természeti és környezeti feltételek miatt több ezer ember kényszerül otthona elhagyására és érkezik Európába kedvezőbb, biztonságosabb életfeltételekre számítva. 

A (menekültekkel) szembesülő Európában, a politikusok és a lakosság közt megosztottság alakult ki az elmúlt időszakokban meghozott emberjogi szabályokra, egyezményekre, megállapodásokra vonatkozólag. Fokozódik a gyűlöletbeszéd, az idegengyűlölet és az iszlámellenesség. 

A pályázat célja a plakátok kreatív megjelenésén keresztül üzenni a közömbösség, a félelem, a tudatlanság, az agresszió és az erőszak ellen. 

A Refugees in Europe plakátpályázatra az egyetemi és művészeti iskolák és diákjaik pályázhatnak, akik nemzetközi platformon keresztül dolgozhatják fel a kérdést. Pályázni folyamatosan lehet, a lengyel pályázatkiíró szervezet honlapján.  

A magyarországi Goethe Intézet szintén a művészeket hívja a migráció kérdésnek kommunikálására. A kiírás migráció témájú online kiállításon való részvételre invitálja interdiszciplináris területen az alkotókat. A nyertes pályázatok 60000 Ft+Áfa díjazásban részesül. A pályázatokat 2015. október 18.-ig lehet benyújtani. A kiválasztott, megvalósított pályaművek a budapesti Goethe Intézet weboldalán lesznek láthatóak és egy erre a célra létrehozott online kiállítótérben.

 

Tovább
12345
»