Követők

Serinus

Napi pályázat

blogavatar

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok, pályázati hírek, pályázati konyhabeszéd.

Címkefelhő

pályázat (8)pafi.hu (1)pályázatírás (1)pályázatfigyelő (1)pályázatmenedzser.hu (1)kulturpont.hu (1)GINOP pályázat (1)hitelprogram (1)pályázatok (1)forrásfigyelő.hu (1)Horizon 2020 (1)környezetbarát termelési technológia (1)hulladékgazdálkodás (1)talajszennyezés (1)ékszertervező pályázat (1)nemzetközi pályázat (1)élelmiszer szkenner (1)food scanner (1)KKV pályázatok (1)mikrovállalkozás (1)karácsonyi vásár (1)pop-up store (1)journalist (1)műtárgy (1)művészet (1)szoborpályázat (1)képzőművészeti pályázat (1)pop-up kiállítás (1)sajtófotós (1)USA (1)energiakorszerűsítési pályázatok (1)Otthon Melege program (1)FHB (1)háztartási gépcsere pályázat (1)otthon melege program (1)ösztöndíj (1)újságíró (1)levegőszennyezés (1)Zöld ipari innováció (1)Kossuth tér (1)MTESZ székház (1)építészeti pályázat (1)fotópályázat (1)közpénz (1)Transparency International (1)infografika (1)korrupció (1)Luc Besson (1)sci-fi (1)művészeti pályázatok (1)plakátpályázat (1)refugees (1)menekültek (1)művészeti pályázat (1)film (1)jelmeztervezői pályázat (1)konténer (1) teherhajó (1)Ingatlanhasznosítás (1)fesztivál (1)közösségi programok (1)hőtérkép (1)Közpénzfigyelő (1)EU-s beruházás (1)EU-s pályázat (1)kiadó iroda (1)kiadó üzlethelység (1)google (1)digitális média (1)rezidencia program (1)innovációs alap (1)média pályázatok (1)online újságírás pályázat (1)újságírás pályázat (1)Norvég Alap (1)

Kedvencek

greenglobe greenglobe

Kreatív zöld ötletek. Környezettudatos gondolatok. Fenntartható szemellenz...

365 környezettudatos ötlet 365 környezettudatos ötlet

Minden, ami zöld: környezetvédelem, ökotudatos élet, fenntartható fejlőd...

katona katona

...

pont!budapest pont!budapest

A blog, ami Pont arról szól, ami Téged érdekel a városban....

Napi pályázat Napi pályázat

Minden napra jut egy pályázat vagy pályázati információ. Jó pályázatok,...

HOT! Itt az EU-s beruházások hőtérképe!

Zseniális applikációt tesztel a Transparency International. Az applikáció térképén megtalálható az összes uniós pénzből finanszírozott projekt. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

A böngészhető adatbázis GPS alapú helymeghatározással működik. Az alkalmazás letöltésével lehetőségünk van a beruházások értékelésére. 

Az alkalmazás figyelmeztet arra, ha egy EU-s támogatással megvalósult beruházáshoz értünk. A beruházások saját adatlappal rendelkeznek, ezen megtalálhatók a beruházás legfontosabb adatai. 

hőtérkép Közpénzfigyelő EU-s pályázat EU-s beruházás

Az értékelésedben jelezheted mennyire tartod hasznosnak, sikeresnek a beruházást vagy mennyire tartod reálisnak a fejlesztésre költött pénzt. 

A beérkezett értékelésekből rajzolódik ki a beruházások hőtérképe, amin látható, mennyire elégedettek az emberek egy beruházással. 

A legrosszabbnak ítélt beruházásokat a Transparency International Magyarország meg fogja vizsgálni.

 

Tovább

Nemcsak a bemutathatsz egyet a korrupciónak, hanem nyerhetsz is például kétszázezret!

Közpénz?! Van közöd hozzá?! Igen, van! Miként mondhatod el a véleményed a közpénz elherdálásáról, a közbeszerzések átláthatatlanságáról vagy a törvénytelen közbeszerzésekről, a közbeszerzésekkel kapcsolatos problémákról és a közbeszerzésekhez kötődő korrupcióról? Készíts infógrafikát, javasolj megoldásokat a problémákra és cserébe akár kétszázezer forintot is nyerhetsz

A Transparency International új pályázatán a három díjazott bruttó 200.000, 150.000 vagy 100.000 forintot kap, a díjaikat pedig az 'Átláccó" Fesztiválon vehetik át.  

A pályaműveket 2015. november 27.-ig kell eljuttatni a pályázati honlapon megadott címre. 

Tovább